Bygging av klatrevegg – Del 7 – klatretak og utstyr

Veggen var på plass og det var på tide og få på plass greiene ( altså takene) og det i en fart. Den observante leser har kanskje sett at det på første bilde av “råbygget” har lurt seg inn en eske innerst i hjørnet.

 

Det er en Metolius Mega Pack, altså 60 stk assorterte herlige tak fra en av verdens ledende produsenter, kjøpt fra sportsnett. I tillegg har jeg kjøpt fra Customholds i England  og fra moonclimbing til overhenget som kanskje en dag kan bli en veldig mikroskopisk utgave av et moonboard… jeg gjentar – veldig mikroskopisk med justeringer på sentrale deler av overhenget..

orig_met_megapack

Foto: http://www.metoliusclimbing.com

I tillegg til tak så har jeg montert inn ett knippe rustfrie hengere, slike som brukes ved klatring på led på større innevegger. Denne er også kjøpt på sportsnett. Tanken med å montere disse er å kunne øve på klatring på led med løst tau hengene etter seg for å trene på klips av tau og karabinere. Det gjenstår å se om det blir brukt, men nå han man ihvertfall mulighet. Dette er nok en fordel ved å bruke klomuttere ettersom M10 bolter passer til alt og kan enkelt flyttes.

midi_ptz_coeur-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: