Lys når du trenger det..

For noe tid siden kom jeg over et produkt som jeg etter hvert har blitt svært glad i og som er med oss i veldig mange både tur og hverdagssituasjoner. En liten lykt fra Nite Ize.

Dette er en produsent som har spesialisert seg på å lage smarte løsninger på små men ikke nødvendigvis ubetydelige problemer. Ja de sier det ganske enkelt slik på sine nettsider.  “Small things often make the biggest difference. The stuff from Nite Ize offers solutions to small problems, that if left unattended can become large worries.»

nite ize collage
På bildene over ser dere at jeg har en festet til glidelåsen på jakken, en festet til hundehalsbåndet, en festet bak på sykkelen (i mangel av noe bedre:-), en festet til soveposetrekket som for anledningen var pute i teltet mens jeg gjorde notater mens ugene sov. Den er også genial som teltlykt både i innertelt og fortelt. Bruksområdene er med andre ord svært mange.

Lykten kommer i hvitt og rødt lys, og har instilling for fast lys eller blinkende lys. Den har en integrert minikarabiner som gjør at den er veldig fleksibel å feste der du har behov for lys.

Du får sikkert kjøpt disse mange steder, men i hvert fall på XXL

De har mange andre smarte produkter for lys, feste av saker og ting samt anvendelige tosidige karabinere i mange forskjellige størrelser. Klikk her  eller sjekk ut Nite Ize sine sider hvis du er interessert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: