Siste tur – første halvår..

Solen har snudd, vi har såvidt bladd kalenderen om til juli og første turhalvår er omme.
Vi avslutter første halvår med en en enkel form for “tur” eller egentlig mer i kategorien feriekos eller “kvelds SFO” om du vil, nemlig en overnatting i hengekøye i ut/turhuset. Buldrerommet er godt egnet ettersom det er klomuttere i 20x20cm rutenett over hele rommet og derfor enkelt å lage fester for hengekøyene.
hammock feste

Man trenger selvsagt ikke noe buldrerom for å få det til, kun et knippe kroker, et loft, en garasje, et naust eller uthus, ja eller et par trær da.. Hengekøyene har vi omtalt før – de rimeligste (som begge gutta har her) koster rundt en hundrelapp og soveposer eller noe som ligner har de fleste liggende på et loft eller i en bod.
Litt ekstra god kvelds på hengekøyekanten til ungene, en god bok til far (i dette tilfellet Kepler paganinikontrakten) og der har du det… Selvom jeg må inrømme at det føles litt underlig å ligge med hodelykt å lese, hengende i “løse luften” mellom to snorkende unger mens jeg 8 meter unna ser inn på mitt eget kjøkken 🙂
bok
Vi hadde en liten prat i begynnelsen av året om hva vi syntes var viktig. Svært høyt oppe på den listen kom det å være enda mer på tur. Vi bestemte oss derfor for å si litt mer nei til alle tilbud som kom og litt mer ja til det å være ute å være på tur. Noen vil kanskje hevde at vi ikke har sagt så mye nei heller, men vi føler ihvertfall at vi har klart å prioritere tur selv de gangene eller helgene hvor det ikke var åpenbart at det skulle la seg gjøre. Et raskt overslag viser rundt 30 dager med tur, hvorav ca halvparten i telt eller lignende. Med tanke på hvordan vinteren var med vind og uvær, så sier vi oss godt fornøyd og ser tilbake på mange fine turer, minner, bilder og historier fra første turhalvår 2014.
kano 1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: