Bill. mrk: Ski søker snø..

Vi her helt ute i vest har ikke sett et fnugg av snø sålang denne vinteren. Vi var sulteforet og valget var enkelt – julestri fikk være julestri og vi begav oss ut for å finne snøen. Den kunne da umulig være langt unna. Det var den forsåvidt ikke heller, en times biltur og der var den. Vi var tidlig påan, det var bursdagsmiddag klokken fire og julekort og gaver som skulle ut både den ene og andre retningen. Stemningen i bilen var upåklagelig. Småspent, forventningsfull og entydig entusiastisk når bildekkene begynte å rulle på sludd og senere snø. Vi brukte en travel lørdag før jul til det vi aller mest hadde lyst til – å finne snø. Å gå på ski. Vaskehjelpen har vasket gulvet og jeg har børi ved, men det er ikke dermed sagt at vi er klar for julekvelden enda. Ufullstendige julegavelister og et rotete kjøkken fikk seile sin egen sjø denne lørdagen.

Vi la i vei innover mot Olalia, vår nærmeste turistforeningshytte. Ingen blåswix under skiene, heller ingen langtur, men likefremt en skitur. Ingen hvilken som helst skitur – sesongens første.
snow2
Boxeren Samson har i høst hatt barmarkstrening med pulkdrag og dekk på sykkelstien utenfor huset. Denne smått underlige ekvipasjen har frekventert sykkelstien etter mørkets frembrudd for å fremkalle færrest mulige spørsmål. I dag så vi at det hadde betalt seg, ikke i fravær av spørsmål, men ved at Samson var blitt godt vant til både pulkdrag og jobbemodus i møte med både to og firebeinte.
Samson
En finfin tur med redusert sikt, mye sluddsnø og gode forhåpninger for resten av sesongen.

7 åringen var så entusiastisk over at vi endelig fant snøen at han like gjerne tok med seg en stor snøball hjem i bursdagsgave.
snow4
Vi kjørte en time med aircondition på godt under middels for å sørge for at snøen skulle komme trygt hjem til bursdagsbarnet. Alle har tross alt rett på litt snø…

One Comment on “Bill. mrk: Ski søker snø..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: