OM TUR365

Vi liker å være på tur – ja, vi faktisk elsker å være på tur. Være ute, være sammen og ikke minst være tilstede.

Som mange andre er vi en travel familie med to voksne og to barn (11 og 13 år), ja og Boxeren Samson da på 6 år. Selvom vi ikke alltid kan være ute på tur så tenker vi litt på tur hver dag.

Tur 365 er et forsøk på å formidle turtanker, turtips, historier og bilder fra et utvalg av turene vi er på. Et viktig utgangspunkt for å ta steget ut i bloggverden er også at vi stadig vekk blir spurt om tur, turtips og turglede og vi merker at det er ingenting vi heller vil snakke om. Det er heller ingenting som er morsommere enn om noe av det vi skriver kan bidra til å spre litt turglede blant store og ikke minst små. Som dere vil se så vil det aller meste av det vi skriver handle om turer og turtips for og med barn. Høsten 2017 bodde vi 5 måneder på Hardangervidda, bloggen, eller loggen om du vil, ble da også et sted å formidle opplevelser og minner rundt dette.

Det begynte som en slags turlogg, et sted og samle og dele bilder og historier.  For oss, venner og kjente, men endte plutselig opp her  – into the great wide open – into the world wide web.

 

 

Alt materialet på disse sidene er beskyttet av Lov om opphavsrett til åndsverk og kan ikke brukes uten tillatelse. Ta gjerne kontakt om det er noe du ønsker å bruke.

3 Comments on “OM TUR365

  1. Veldig kjekt å lese om turene, prosjektene og planene. Gleder meg til å følge med videre.

  2. Leste om dere i Haukelimagasinet og fant bloggen der. Veldig kjekt å lese om dere og turene her på tur365.no😊

Leave a comment